Om Skotsk Taake

Velkommen!

“Skotsk Taake” ble opprettet 21.07.2012, med hovedmål å skape en kilde til anmeldelser av forskjellige whiskyer, og diverse generell whiskyprat. Målet er å blande objektiv informasjon med regelrett synsing, innen “alt” som har med whisky å gjøre. Jeg har valgt denne fremgangsmåten fordi jeg mener at smak både er en subjektiv og en objektiv ting. Subjektivt, i den forstand at alle har sine preferanser. Objektivt, siden søtt faktisk smaker søtt, og et eple faktisk smaker som et eple (uavhengig av hvordan smaksopplevelsen er for en person i forhold til en annen).

Det redaksjonelle innholdet på denne siden handler først og fremst om hva vi føler, oppdager og opplever. Hvis du som leser er enig eller uenig vil vi gjerne høre hva du synes. Læring og erfaringsutveksling er alltid bra!

Hvis dette høres som noe for deg bør du følge med på denne siden. Hvis du har forslag til forbedringer vil jeg gjerne høre det. Hvis du ikke liker whisky har du egentlig kommet til feil sted, men det kan fortsatt godt hende det finnes whiskyer du kan like (spør gjerne om råd). Forøvrig ønsker vi på sikt å omtale andre kvalitetsdrikkevarer også. Det er ingen motsetninger mellom å like whisky og andre kvalitetsdrikkevarer.

For oppdateringer, korte kommentarer og sporadiske bilder som ikke nødvendigvis ligger på selve bloggen: Gi oss en «like» på Facebook og/eller følg oss på Twitter

Sláinte mhath!

– Rasmus